marți, 19 mai 2009

Terminator Salvation The Game, lansat - trailer nou

Terminator Salvation The Game, jocul de actiune pentru PC, PS3 si Xbox 360 a fost lansat in S.U.A., iar in Europa va fi lansat pe 29 mai. Producatorii au oferit un nou trailer pentru a marca evenimentul, numit "The End Begins".

Descarca "Terminator Salvation The Game 'The End Begins' HD Launch Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Terminator Salvation The Game (vezi imagini din joc in galerie) va fi un shooter cu perspectiva la persoana a treia, iar inamicii intalniti vor fi atat roboti din film, cat si unitati create special pentru joc. Evenimentele din shooter-ul Terminator Salvation au loc cu doi ani inainte de actiunea filmului, intr-un Los Angeles post apocaliptic.

Jocul a fost lansat in SUA astazi, 19 mai, iar in Europa va aparea in variante PC, PS3 si Xbox 360 pe 29 mai 2009.

Sursa: Warner Bros. Interactive Entertainment / HIT.ro

FUEL - Peste 13.000 km patrati, 70 de vehicule, multiplayer

Codemasters a oferit publicitatii un trailer in care prezinta modurile multiplayer din FUEL, jocul de curse care urmeaza sa fie lansat pe 29 mai in versiuni PC, PS3 si Xbox 360. Vezi screenshots si artwork cu vehiculele din FUEL.

Descarca "FUEL Multiplayer HD Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

FUEL va fi oferi urmatoarele moduri de joc in multiplayer pentru pana la 16 jucatori:

Circuit,

Checkpoint

Raid

Free Ride

Jucatorii isi vor putea crea si propriile curse in FUEL.

FUEL este un joc de curse in stil sandbox, in care jucatorii pot explora o lume vasta, creata pe baza imaginilor preluate de sateliti deasupra Statelor Unite ale Americii. Producatorii se lauda cu cei nu mai putin de 13.000 km patrati de spatiu de joc, precum si cele peste 70 de vehicule disponibile, de la motociclete si ATV-uri pana la muscle cars si camioane.

Sursa: Codemasters / HIT.ro

Bionic Commando, gata de lansare - trailer nou

Capcom este in toiul pregatirilor pentru lansarea jocului de actiune Bionic Commando pe 22 mai. Varianta de PC mai are de asteptat pana va vedea lumina rafturilor magazinelor, deoarece finalul lunii mai ne va aduce doar versiunile PS3 si Xbox 360 ale jocului. Vezi imagini din joc in galerie.

Descarca "Bionic Commando Launch Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Noul Bionic Commando il are in centru pe Nathan Spencer, care si-a facut aparitia pentru prima data acum 20 de ani, in varianta Bionic Commando (8 biti) pentru NES. In noul joc, bratul bionic al eroului va avea din nou un rol decisiv in desfasurarea luptelor si le va permite jucatorilor sa arunce bolovani imensi sau masini, sa foloseasca inamicii pe post de scut sau sa lanseze upercuturi impresionante.

Bionic Commando este produs de catre Capcom in parteneriat cu studioul suedez Grin, care a lucrat si la faimosul shooter tactic Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (1 si 2).