vineri, 16 octombrie 2009

Football Manager 2010 Cd Key - noutati, schimbari, imbunatatiri

Una dintre cele mai de succes serii de simulatoare de management fotbalistic revine cu Football Manager 2010 pentru PC si Apple Mac.

Dupa ce Football Manager 2009 s-a vandut in peste 1.000.000 de exemplare in intreaga lume si a fost jucat in medie cate 240 de ore de catre fiecare jucator, Sports Interactive a declarat ca si-a petrecut anul 2009 in legatura stransa cu comunitatea Football Manager, pentru a implementa imbunatatiri importante in FM 2010.

Vezi imagini din Football Manager 2010 in galerie.

Iata cateva dintre aceste imbunatatiri:

- Tactics Creator le permite jucatorilor sa se asigure ca echipa joaca exact asa cum si-au propus, in special prin introducerea posibilitatii de a "striga" de pe margine, precum si de a realiza rapid modificari de ordin tactic pentru a schimba instantaneu stilul de joc al echipei.

- Echipa de productie a colaborat cu antrenori si cu cei mai respectati tacticieni independenti din comunitatea Football Manager pentru a oferi un nou set de optiuni tactice predefinite, in timp ce controlul clasic prin "slidere" este disponibil in continuare.

- Feedback imbunatatit in urma meciurilor: jucatorul este mult mai bine informat in ceea ce priveste defectele sau punctele forte din jocul echipei sale. Noua optiune Match Analysis le permite jucatorilor sa vada exact unde au avut loc pasele, driblingurile, faulturile, interceptiile si suturile tuturor jucatorilor de pe teren. Managerii pot analiza informatia atat live, in timpul meciului, cat si dupa fluierul de final, pentru a putea lua decizii bine informate si a le implementa imediat.

- Football Manager 2010 ofera o noua interfata pentru utilizator, cu optiunea de a alege intre nuante inchise si deschise. De asemenea, navigarea in meniuri a fost complet regandita, astfel incat profunzimea caracteristica seriei Football Manager sa le fie acum mult mai accesibila noilor jucatori.

- Un Data Editor complet nou permite adaugarea de noi divizii in ligile prezente deja in joc, precum si adaugarea unor ligi intregi. Astfel, informatia din joc poate fi adusa la zi mult mai usor si gratuit.

- Dupa debutul modului 3D pentru vizualizarea meciurilor in Football Manager 2009, FM2010 ofera o noua varianta, cu AI imbunatatit, peste 100 de animatii noi pentru perspectiva 3D, noi stadioane, public diversificat in tribune, degradare realista a gazonului, iluminare imbunatatita si o experienta de meci autentica.

Football Manager 2010 este creat de studiourile Sports Interactive, este publicat de SEGA, si este disponibil in varianta PC/Apple Mac din 30 octombrie 2009.

Internet mobil cu mini-laptop inclus de la Vodafone

Vodafone anunta o noua oferta care aduce clientilor preturi speciale la toate modelele de netbook achizitionate impreuna cu un abonament de Internet mobil. Astfel, clientii pot achizitiona trei modele de netbook - Vodafone Log"n"Go, Lenovo S10 IdeeaPad si Lenovo S10 IdeeaPad 3G - la preturi incepand de la 99 euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.



Potrivit unui comunicat al companiei, traficul de date care depaseste valorile specificate pentru fiecare abonament de Internet mobil nu va fi taxat suplimentar, iar viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.

Vodafone Log"n"Go incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, netbook-ul Vodafone se remarca prin caracteristici precum: memorie RAM de 1 GB, hard-disk de 160 GB, ecran de 10.2" si cantareste doar 1,2 kilograme.

Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, usor, cu aspect elegant, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard - disk de 160 GB, ecran de 10,1"" si 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune, in plus, de modem incorporat.

Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de azi, pana pe 20 noiembrie, mai specifica comunicatul.

Telefonul mobil, o necunoscuta pentru multi romani

Functiile suplimentare ale telefonului mobil nu ii impresioneaza foarte tare pe romani, aproape un sfert dintre ei nefolosind nici macar agenda telefonica, iar ceasul desteptator, urmatorul pe lista functiilor folosite preponderent, este utilizat de doar 35%, arata un studiu GfK.



Pentru restul de functii analizate, varsta utilizatorilor isi spune cuvantul. Astfel, player-ul de muzica este folosit, zilnic sau aproape zilnic, de 32% dintre tinerii intre 18 si 24 de ani si de doar 12% dintre cei intre 25 si 34 de ani. Bluetooth si infrarosu sunt folosite saptamanal de 41% dintre tinerii intre 18 si 24 de ani si de doar 11.8% dintre cei intre 25 si 34 de ani, mai arata studiul.

Cercetarea calculeaza o rata de aproximativ 75% din populatia Romaniei de peste 15 ani care detine telefon mobil, iar in mediul urban proportia de utilizatori urca pana la 85%.

In legatura cu frecventa cu care romanii folosesc telefonul mobil, studiul arata ca tinerii sub 24 de ani sunt cei mai activi utilizatori, in timp ce persoanele de peste 35 de ani spun ca s-ar priva cu usurinta de acest aparat. GfK Croatia a facut chiar un experiment, prin care 20 de persoane renuntau benevol la telefonul lor timp de o saptamana. Efectele acestui fapt pe plan social au fost ca a scazut numarul de persoane cu care subiectii luau legatura de obicei, acestia nu au putut comunica de cate ori aveau acest impuls si au simtit ca viata lor sociala a scazut in intensitate.

Studiul compania de cercetare de piata GfK Romania a fost realizat pe un esantion de 1.000 de respondenti, reprezentativ la nivel national.