vineri, 11 decembrie 2009

Aur din cap pana-n picioare: Nokia 6700 classic Gold Edition

Nokia uimeste audienta cu un nou produs destinat clientilor sai din high-life.

Nokia 6700 classic Gold Edition este, asa cum o spune clar si numele, varianta placata cu aur de 18 carate a lui 6700 classic, un telefon cat se poate de fiabil si aratos chiar si in forma sa...clasica.

Modelul va avea doua variante de culoare, sau mai corect spus, de placare: una aurie, placata complet cu aur galben, si una auriu cu alb, la care panourule din partea superioara, atat pe fata cat si pe spate, vor fi placate cu aur alb.

Pentru a proteja pretiosul invelis, aceasta editie speciala va veni in pachet cu propria husa de piele, plus inca un snur, tot din piele. Tot ca bonus, 6700 Gold Edition va avea si un card microSD de 8GB inclus.

Cireasa de pe tort, care completeaza pachetul exclusivist, o reprezinta o tema speciala, "aurita" si ea, care se reflecte si la nivel de software stralucirea noii carcase.

Altfel, din punct de vedere tehnic, telefonul ramane acelasi: sistem de operare Symbian S40, camera de 5MP, conectivitate 3G si GPS cu licenta de Nokia Maps pre-platita pe 30 de zile.

In mod surprinzator, daca nu chiar suspect, dimensiunile raman aceleasi: 109.8 x 45 x 11.2 mm si 116.5 g. Sigur ca un strat de aur adaugat prin placare are greutate foarte mica, dar, de dragul celor care vor plati 370 de euro pe un astfel de telefon, sa nu fie chiar atat de subtire incat sa se ia prin tocire, in timp. Telefonul va fi disponibil pe piata la inceputul lui 2010.

Nokia 6700 classic Gold Edition este, din punctul nostru de vedere, si un semn de sinceritate din partea proucatorului finlandez, pe care trebuie sa il apreciem. Decat sa ia un telefon bussiness bun, sa-l puna intr-o carcasa mai eleganta si sa-i dea un nume pretentios (vezi Nokia Arte) mai bine placheaza cu aur unul pe care il are deja, si despre care se stie ca e foarte bun, adica 6700 classic.

World of Warcraft 3.3.0 Trailer Cd Key Crack

Fenomenul World of Warcraft nu da semne ca s-ar opri din expansiune. Blizzard a oferit un nou video care prezinta noutatile oferite patch-ul 3.3.0.

Popularitatea lui World of Warcraft a atins proportii incredibile: peste 13 milioane de jucatori in intreaga lume. Patch-ul 3.3.0: Fall of the Lich King este acum disponibil jucatorilor de WoW, iar cei care doresc sa afle in detaliu schimbarile implementate prin noul patch le pot afla la acest link.

World of Warcraft s-a lansat la sfarsitul lui 2004 in SUA si in februarie 2005 in Europa. Primul expansion pack a fost World of Warcraft The Burning Crusade, lansat pe 16 ianuarie 2007. Al doilea expansion a fost World of Warcraft Wrath of the Lich King, lansat pe 13 noiembrie 2008. WoW ramane cel mai de succes MMORPG din lume, insa Blizzard a declarat ca lucreaza la un nou MMO, care va fi diferit de World of Warcraft.