luni, 26 aprilie 2010

5 lucruri pe care să nu le faceţi niciodată într-o partidă de sex

Regulile sexului sunt, de obicei, nescrise şi mai ales nu se aplică tuturor la fel pentru că fiecare om e altfel şi vrea altceva in pat. Totuşi, există cateva lucruri pe care nu ar trebui să le faceţi niciodată când vine vorba despre o partidă de amor, potrivit revistei Frisky.

1. Nu ţineţi ochii deschişi când vă prefaceţi că aveţi orgasm

Potrivit unor studii recente, e imposibil să ţii ochii deschişi când ai orgasm. Aşa că data viitoare când vă prefaceţi că aţi atins punctul culminant, ţineţi ochii închişi. Poate partenerul vostru ştie acest mic detaliu şi vă veţi da de gol.

2. Nu faceţi precum un animal

Acest îndemn se referă strict la sunete. Puteţi să ţipaţi sau să gemeţi dar să începeţi să cântaţi cucurigu sau să lătraţi ca un câine nu prea e indicat. E puţin şocant şi pentru persoana cu care faceţi sex şi s-ar putea să-i piară cheful... pentru totdeauna.

imagine Hepta

3. Nu încercaţi menage a trois cu o păpuşă gonflabilă

Poate suna amuzant, dar nu e deloc. Nu încercaţi să faceţi un menage a trois cu o păpuşă gonflabilă pentru că nu poate fi incitant decât dacă aveţi vreun fetiş ciudat. Şi în cel de-al doilea rând va trebui să munciţi mai mult deoarece păpuşa nu face nimic.

4. Nu vă jucaţi de-a poliţiştii cu... arme reale

Ok. Vă place să faceţi tot felul de scenarii. Nimic rău în asta. Dar, încercaţi, totuşi, să folosiţi o recuzită... sigură. Dacă vă jucaţi de-a poliţistul şi infractorul, chiar acă unul dintre voi deţine o armă, nu o folosiţi pentru că e posibil să vă împuşcaţi din greşeală. La fel, nici cuţitele reale nu sunt de dorit.

5. Nu rostiţi numele altcuiva

Nu e o greşeală capitală, dar nici să vă prefaceţi că nu s-a întâmplat nimic atunci când partenerul de sex a strigat, în momentul culminant, numele fostei iubiri sau a unei alte persoane, oricare ar fi ea. Nici numele unei vedete nu e acceptat. Dacă are nevoie să se gândească la altcineva atunci când faceţi sex e clar că nu e atras/ă de tine.