marți, 4 mai 2010

Mac Os X Leopard


Primul trailer Call of Duty: Black Ops

Dupa mult prea multe zvonuri si speculatii, creatorii jocului Call of Duty au scos la iveala zilele trecute primul trailer oficial al celui mai nou joc al seriei: Black Ops.

Pe site-ul oficial al jocului nu ne-a fost dezvaluita, pana acum, decat data lansarii celui ce-al saptelea joc din seria Call of Duty, care va fi disponibil incepand cu 9 noiembrie 2010, la aproximativ un an dupa lansarea Modern Warfare 2. De asemenea, se pare ca Call of Duty: Black Ops va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

Scenariul jocului se va desfasura pe o perioada destul de lunga de timp, intre cel de-al doilea razboi mondial si prezent, misiunile avand loc in Cuba, Vietnam, Iran sau America de Sud.

Trailer Call of Duty: Black Ops

StarCraft 2: Wings of Liberty se lanseaza in iulie Cd Key

Daca ar fi sa propunem un singur lucru pentru care putem sa ne bazam pe cei de la Blizzard, acela ar fi faptul ca atunci cand spun un lucru, chiar se tin de cuvant. Asadar, Blizzard a anuntat ca StarCraft 2: Wings of Liberty va fi lansat chiar mai devreme decat ne asteptam, adica pe 27 iulie 2010.

StarCraft 2: Wings of Liberty va veni in varianta standard la pretul de 59.99 dolari si in varianta de colectie, al carei pret a fost estimat la 99.99 dolari.

O veste buna este aceea ca lansarea nu va avea loc doar in SUA sau Canada, ci si in Europa, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Rusia, Mexic, Singapore, Indonezia, Malaezia, Tailanda, Filipine si regiuni din Taiwan, Hong Kong si Macau, conform declaratiilor Blizzard.