marți, 9 august 2011

Noul expansion de World of Wacraft, dotat cu ursi panda?

O licenta de software cumparata de Blizzard, pentru un produs intitulat "World of Pandaria", face valuri pe Internet, iar blogerii pasionati de gaming sustin ca acesta ar putea fi numele noului expansion pentru World of Warcraft.

Recent, Blizzard a depus o cerere pentru a inregistra licenta pentru "Mists of Pandaria", care se refera la software, jocuri pe computer si jocuri care pot fi descarcate pe Internet, dar si mousepad-uri, ceea ce inseamna ca ni se pregateste fie un nou joc, fie un expansion pentru World of Wacraft, informeaza mmo-champion.com. Cererea a fost publicata la sfarsitul lunii iulie de MMO Champion.


Pandaria este numele unei insule, tara natala a Pandarienilor, o rasa misterioasa care se aseamana izbitor cu ursii panda. Societatea in care traiesc pandarienii se aseamana cu Japonia feudala si a fost inclusa si in jocul "Wacraft III".

Daca intr-adevar acesta va fi noul produs Blizzard, fie ca este vorba despre un joc nou sau un expansion, trebuie mentionat ca este vorba despre o idee mai veche, introdusa in joc in urma unui episod bizar.

In urma cu cativa ani, pe 1 aprilie, cei de la Blizzard au anuntat ca vor introduce pandarienii ca fiind una din cele patru rase controlate de utilizatori in "Warcraft III". Ideea a avut insa priza la public, asa ca pandarienii au devenit realitate... virtuala.


Ursii panda au starnit insa discutii aprinse pe Internet, unii fani nu sunt convinsi (altii sunt scandalizati) ca Blizzard ar putea crea un intreg expansion in jurul unei glume de 1 aprilie: de obicei, expansion-urile de WoW au teme serioase, iar utilizatorii sunt pusi fata in fata cu inamici feroce, cum ar fi Deathwing sau Arthas, The Lich King.

In magazinul virtual al Blizzard exista insa deja un urs panda care poate fi cumparat ca animal de companie, iar in Azeroth pot fi vazuti mai multi ursi. Avand in vedere ca, cel mai des, ursii panda sunt asociati cu maestrii kung-fu care au probleme cu bautura, probabil ca ne putem astepta la cel putin o aventura care sa implice batai serioase corp la corp, alaturi de ursii panda din WoW.