miercuri, 23 mai 2012

YouTube Downloader (DOWNLOAD)

Am prezentat, in urma cu doua zile, un add-on util pentru descarcarea de clipuri HD si Full HD de pe YouTube. Astazi, va prezentam YouTube Downloader, o aplicatie locala pentru descarcarea si convertirea clipurilor de pe YouTube.
In ciuda numelui sau specific, YouTube Downloader poate salva si fisiere de pe alte servicii video, inclusiv clipuri de pe Facebook, Google Video si MySpace TV.
YouTube Downloader (DOWNLOAD)
Versiunea 3.6 a programului YouTube Downloader este disponibila si in limba romana si ofera utilizatorului optiune de convertire a clipurilor descarcate in numeroase formate, de la MOV sau MP4 pentru iPhone si iPad pana la WMV, AVI, 3GP si MP3.
YouTube Downloader functioneaza in Windows XP/Vista/7 cu Internet Explorer 6.0 sau o viziune mai noua si necesita si instalarea Adobe Flash Player 9+.
               
                                                                 Download

Uppidy: o noua aplicatie de monitorizare a SMS-urilor

Uppidy, o noua aplicatie pentru stocarea SMS-urilor in Cloud, ar putea deveni in curand o unealta de monitorizare a activitatii angajatilor pe telefonul de serviciu.
Creata initial ca modalitate de recuperare rapida a SMS-urilor in cazul pierderii sau distrugerii telefonului, Uppidy a atras rapid atentia segmentului business, fiind o unealta perfecta pentru monitorizarea SMS-urilor trimise de angajati de pe telefonul de serviciu, scrie ArsTechnica.
Uppidy: o noua aplicatie de monitorizare a SMS-urilor
O alta intrebuintare evidenta pentru aplicatia Uppidy este folosirea de catre parinti pentru monitorizarea SMS-urilor copiilor si adolescentilor, insa marile afaceri sunt deocamdata prioritatea serviciului.
SMS-urile trimise si primite de pe smartphone-uri Android si BlackBerry sunt sincronizate in cloud automat, insa restrictiile Apple legate de SMS-uri impun sincronizarea doar la conectarea iPhone-ului la iTunes pe PC sau Mac.

Estimari: Windows 8 va avea 500 de milioane de utilizatori in 2013

Microsoft asteapta cu optimism lansarea noului sistem de operare Windows 8. CEO-ul companiei, Steve Ballmer, sustine ca Windows 8 va avea 500 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul lui 2013.
Estimarile lui Ballmer se bazeaza pe cifra de 350 milioane de device-uri cu Windows 7 ce vor fi vandute la sfarsitul anului, la care se adauga interesul altor utilizatori care vor face update-ul la Windows 8 fara sa cumpere un PC sau o tableta noua, scrie NeoWin.
Estimari: Windows 8 va avea 500 de milioane de utilizatori in 2013
"(...) Este cu siguranta cel mai important proiect pe care l-am realizat vreodata", a declarat Steve Ballmer intr-un discurs tinut la Seoul Digital Forum in Coreea de Sud.
Seful Microsoft a mai anuntat ca Skype pentru Windows 8 va fi lansat in curand, poate chiar odata cu Windows 8 Release Candidate la inceputul lunii iunie.

Vedeti 5 noi produse pe care Apple le-ar putea lansa in iunie

Luna iunie este una dintre cele mai interesante din acest an pentru fanii Apple. Compania va prezenta la Worldwide Developers Conference numeroase noutati ce vizeaza atat seviciile Apple cat si imbunatatiri aduse sistemelor de operare Mac OS X si iOS. Din pacate, Apple nu va lansa niciun iPhone sau iPad nou la conferinta desfasurata la San Francisco intre 11 si 15 iunie 2012, dar noutatile adunate de BusinessInsider ii vor interesa cu siguranta pe multi dintre utilizatorii produselor Apple.
1. MacBook Pro
La inceputul lunii iunie isi face debutul noul MacBook Pro si, in ciuda discretiei companiei Apple, unele detalii au fost deja confirmate de surse de incredere.
Toata seria MacBook primeste un update al ecranelor, care vor fi asemanatoare celor de iPhone si iPad din punct de vedere al performantelor.
Designul MacBook Pro ramane in esenta acelasi, dar noul laptop Apple de 15 inci va fi semnificativ mai subtire si va avea porturi USB 3.0.
Ce noutati lanseaza Apple in luna iunie

2. iOS 6
Apple lucreaza de mult timp la noul sistem de operare iOS 6, iar imbunatatirile aduse includ o aplicatie noua pentru harti. Hartile 3D vor fi produse de C3 Technologies, companie achizitionata de Apple in urma cu mai multe luni, iar noua aplicatie nu va folosi datele Google Maps.
Exista numeroase indicii in presa de specialitate cu privire la integrarea Facebook in noul iOS, la un an dupa ce Twitter a devenit aplicatie "nativa" iOS. O alta noutate, deocamdata neconfirmata oficial, vizeaza functionalitatea completa a Siri pe iPad, odata cu iOS 6.
Ce noutati lanseaza Apple in luna iunie

3. Mac OS X Mountain Lion
La WWDC 2012, Apple va prezenta si toate informatiile cu privire la noul sistem de operare Mac OS X Mountain Lion, inclusiv pretul si data lansarii.
Mountain Lion include numeroase elemente de succes preluate din iOS, ca iMessage si Notifications Center, odata cu renuntarea la aplicatiile mai vechi cu aceleasi functii. Noul Mac OS X va oferi utilizatorilor si functia AirPlay Mirroring, care permite afisarea continutului ecranului Mac pe Apple TV.
Ce noutati lanseaza Apple in luna iunie

4. Design nou pentru App Store Dupa ce Apple a achizitionat motorul de recomandare pentru aplicatii Chomp, a devenit evident faptul ca va folosi ideile companiei pentru a realiza designul nou pentru App Store.
Magazinul de aplicatii Apple va trece prin mai multe modificari cosmetice, dar si de functionalitate. Cele mai populare elemente din Chomp: "Top 100 Apps", "Trending" si gasirea aplicatiilor dupa cuvinte cheie, nu doar dupa nume, vor fi probabil oferite in curand utilizatorilor App Store.
Ce noutati lanseaza Apple in luna iunie


5. Functii noi iCloud
Apple spera sa extinda succesul iCloud oferind si o aplicatie sociala. Compania va anunta in iunie o componenta sociala a serviciului de stocare cloud, care permite incarcarea pozelor facute cu iPhone sau iPad direct in iCloud Photo Stream, unde prietenii le pot vedea si le pot comenta.
Noua versiune beta iCloud include si compatibilitate cu aplicatii ca Notes si Reminders, care vor putea fi astfel sincronizate automat din Mac OS X Mountain Lion catre toate dispozitivele Apple. Mai mult, in noul sistem de operare pentru Mac, iCloud va oferi si o bara de alerta, asemanatoare cu cea din iOS, pentru orice email sau reminder nou.
Ce noutati lanseaza Apple in luna iunie


Game of Thrones, cel mai piratat serial TV

Statisticle TorrentFreak arata ca fiecare episod al serialului HBO Game of Thrones a fost descarcat de 3-4 milioane de utilizatori BitTorrent!
Cei mai multi utilizatori care au descarcat ilegal serialul Game of Thrones provin din Australia, SUA, Canada si Marea Britanie. Daca abonamentul HBO este motivul principal in SUA, se pare ca "piratii" din alte tari pur si simplu nu au rabdare sa astepte difuzarea serialului Game of Thrones de catre canalul HBO local, scrie TorrentFreak.
Care este cel mai piratat serial TV?
Dupa ce a ocupat locul 2 in sezonul 2010-2011, Game of Thrones a devenit cel mai piratat serial al acestui sezon. Londra, Sydney, Melbourne si Amsterdam au fost orasele cu cei mai multi utilizatori care au descarcat serialul online de pe site-uri de torente.
Care este cel mai piratat serial TV?